Колеги да попитам,пружините на 147'та и 156'та еднакви ли са?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане за пружини
Collapse
X
-
да!Opel Corsa B
Opel Tigra
Mercedes A 160
Mercedes A190 AMG
Alfa Romeo 147 1.6 ts
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233669
-
А така,а дали при спортните пружини има значение,намерил сам едни EYBAH за 147 изгодно ако стават да ги взимам пак ако не не?156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
-
И аз не бях чувал да правят стандартни пружини, но е напълно възможно, най-лесно ще разбереш като ги сложиш до стандартни. Ето ти една снимка на моите стари пружини да направиш някакво сравнение - айбаха изглеждат доста по дебели, но е възможно и да е от снимката.
Alfa Romeo 147 "Selespeed"
sigpic
Comment
-
По мое мнение задните са съвместими, но не винаги еднакви - преди 2-3 дена в сервиза доде една 156 СВ, дето имаше коренно различни като вид и намотка пружини от стандартните........иначе при предните бензина и дизела имат разлика, макар че отново са съвместими....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Извън темата - гледам че имаш 147-ца. Та едно леко питане с риск да поспамя и разводня матряла. Всички 147-ци ли возят твърдо като каруци , че мойта направо подскача , а ми казаха че амортисьорите са наред? Мисълта ми е твърдо ли возят???
Comment
-
На мен стандартното ми беше много меко и високо, но не като на пежо например доста по-твърдо е от на повечето коли. Сега с пружините е малко по-добре, но ми се ще да е още по твърдо че като си сложа фланците отзад и гумите опират при големи неравностиAlfa Romeo 147 "Selespeed"
sigpic
Comment
Comment